Cléo Shoonheidsinstituut

Juvena

Het Zwitserse JUVENA staat voor de ontwikkeling van superieure anti-aging verzorging. Opgericht in 1954, combineert JUVENA beproefde marktwaarden, zoals hoge Zwitserse kwaliteitsnormen en professionele klantenzorg met innovatief, wetenschappelijk onderzoek. Revolutionaire anti-aging huidverzorgingsproducten zijn het resultaat.

Behandelingen Juvena

Gelaatsverzorging

Voor een gecombineerde vette huid (jeugd). Diepgaande reiniging, geeft boost, maakt de huid gladder.
Behandeling voor vrouwen met een hormonale verandering, revitaliseert, voedt, verbetering van de huidselasticiteit, verstevigt.
Meest exclusieve verzorging met 3 verschillende maskers in combinatie met een rijkelijke luxemassage. Ultieme anti-aging en anti-stress dankzij het intensieve effect van het 24 karaats puur bladgoud.
Zorgt voor een ideale vochtregulering, is de basis voor energie, schoonheid en jeugdigheid van de huid (Skin Nova Technology).
Anti-aging behandeling, verfrist, verstevigt, een prinsessengevoel met een anti-aging masker met glinsterende gouddeeltjes.
Behandeling speciaal voor de mannenhuid. Geeft energie, vermindert vermoeidheid, stress en geeft een energieke huid.
Juvena

Discover Juvena

Voor Juvena is jeugdigheid een houding, een mentaliteit. Juvena uit Zwitserland staat voor traditie en de ontwikkeling van superieure anti-aging verzorging. Opgericht in 1954 combineert JUVENA beproefde marktwaarden, zoals hoge Zwitserse kwaliteitsnormen en professionele klantenzorg, met innovatief wetenschappelijk onderzoek. Revolutionaire anti-aging huidverzorgingsprodcten zijn het resultaat.

Behandelingen Juvena

SUPPLEMENTEN

Vitamin C concentrate

Anti-oxidant, werkt op pigmentvlekken, ondersteunt de huid om nieuwe collageen aan te maken.

Lichttherapie
Combinatie van de warmte, galvanische stroom en micro-vibratie (lifting en anti-aging), verbetert de bloedscirculatie en vergroot de celenergie.
Lifting en anti-aging
Verbetert de bloedscirculatie en vergroot de celenergie.

    *of bel ons 02 380 01 16

      Top