Cléo Shoonheidsinstituut

Mesoestetic

Mesoestetic is een farmaceutisch merk dat gespecialiseerd is in huidverzorging en professionele cosmetica. Mesoestetic biedt een breed scala aan producten aan, waaronder crèmes, serums, peelings, maskers en meer. Deze zijn ontworpen om verschillende huidproblemen aan te pakken, zoals veroudering, pigmentatie, acne, rosacea etc.

Behandelingen Mesoestetic

Gelaatsverzorging

Hydrodermabrasie gezichtsbehandeling (Aquaglo) Geavanceerde huidverzorgingprocedure gericht op diepgaand reinigen en verfrissen van de huid met een direct resultaat.

Grondige dieptereiniging met de aquaglo + masker mesoestetic
Grondige dieptereiniging met de aquaglo + masker mesoestetic + massage pad

Discover Mesoestetic

Onze producten voor cosmetica en esthetische geneeskunde leveren resultaten op die worden ondersteund door tal van wetenschappelijke studies. Ze zijn ontwikkeld door middel van onderzoek, innovatie en in samenwerking met de beste professionele specialisten in de sector. U hoeft alleen maar de voor u meest geschikte formule te vinden. Wij helpen u!

Behandelingen Mesoestetic

FOR EACH PROBLEM, A SOLUTION

Hygiene

CLEANSING SOLUTIONS
Een nieuwe generatie gezichtsreinigers met post-biotica die zorgen voor een effectieve reinigende werking, de ph- en florabalans in de huid verbeteren en de huid beschermen tegen milieuvervuiling.

Hygiene

MOISTURISING SOLUTIONS 
Gebrek aan hydratatie is een voorbijgaande toestand van de huid die van invloed kan zijn op alle huidtypes (droog, vettig en gecombineerd) en wordt gekenmerkt door onvoldoende aanwezigheid van water in de opperhuid. 

Hygiene

ANTI-BLEMISH SOLUTIONS
Vette acne-gevoelige huiden vertonen overproductie van olie, verwijde poriën, verdikt oppervlak, ongelijkmatige textuur en een hogere gevoeligheid voor het verschijnen van onvolkomenheden. Hun eigenschappen vereisen specifieke cosmetische producten die de hoeveelheid olie en glans helpen reguleren, verstopte poriën en bacteriële proliferatie voorkomen en de huidtextuur en -vernieuwing verbeteren.

Hygiene

ANTIAGING SOLUTIONS
Huidveroudering is een geleidelijk proces dat blijkt uit een reeks aandoeningen in het uiterlijk en de textuur van de huid.

Hygiene

SENSITIVE SKIN SOLUTIONS
Nieuwe oplossingen met een hoge tolerantie voor de behandeling van de meest kwetsbare en gevoelige huid. Ze stimuleren de huidafweersystemen, de barrièrefunctie en de microbiota.
Gevoeligheid van de huid is een van de belangrijkste zorgen in de huidverzorging. Tussen 60-70% van de vrouwen en 50-60% van de mannen in de wereld beweren een gevoelige huid te hebben.

Hygiene

PEELING SOLUTIONS
Onze huid wordt elke 28 dagen op natuurlijke wijze vernieuwd en geregenereerd. Dit vernieuwingsproces wordt langzamer en onregelmatiger met de leeftijd. Als gevolg hiervan hopen zich dode cellen op het huidoppervlak op, waardoor huidaandoeningen ontstaan zoals: verwijde poriën, rimpels, doffe toon, acne, puistjes, enz.

Hygiene

BODYCARE SOLUTIONS
mesoestetic® oplossingen die zijn afgestemd op elk silhouet en elke indicatie, ondersteund door wetenschappelijk bewezen resultaten.

Hygiene

HAIR CARE SOLUTIONS
Haaruitval is een veelvoorkomend probleem bij mannen en vrouwen, gekenmerkt door een verhoogde haarzwakte die leidt tot verlies van volume en kwaliteit van het haar.

Hygiene

PIGMENT CONTROL SOLUTIONS
Huidvlekken zijn een veelvoorkomend probleem, veroorzaakt door meerdere factoren, en hun kenmerken en behandeling variëren afhankelijk van het type vlek, de leeftijd en het type huid. 

Hygiene

PHOTOPROTECTION SOLUTIONS
Het innovatieve assortiment dat volledige zonbescherming biedt tegen de verschillende soorten zichtbare en onzichtbare straling die de huid bereiken.

    *of bel ons 02 380 01 16

      Top